Манол Пейков: Съюз между ГЕРБ - СДС и ПП - ДБ е теоретично възможен и удачен

0
Основните спънки пред съставянето на правителство са ценностните ни различия с ГЕРБ, заяви бъдещият депутат от ПП - ДБ
Основните спънки пред съставянето на правителство са ценностните ни различия с ГЕРБ, заяви бъдещият депутат от ПП - ДБ Видео: Euronews Bulgaria

Основните спънки пред съставянето на правителство са ценностните ни различия с ГЕРБ, заяви бъдещият депутат от ПП - ДБ

За по-малко от една седмица издателят и активист Манол Пейков успява да събере над 160 000 лв., за да откупи дела от родната къща на Димитър Талев в град Прилеп в Северна Македония.

В ефира на Euronews Bulgaria той обясни, че събраните средства ще са почти достатъчни за изкупуване на дела, но той е само част от къщата и ще бъде необходим ресурс, за да се направи добра оферта за останалата част. Пари ще бъдат нужни и за реставрацията на дома, а според Пейков това трябва да се направи по адекватен начин, за да бъде опазена.

Намерението на Манол Пейков е да започне ремонтните дейности преди началото на работата на парламента, защото той ще бъде народен представител от квотата на ПП-ДБ. Той коментира, че е очаквал високите резултати, които коалицията ПП-ДБ са постигнали в Пловдив, откъдето е и неговата кандидатура.

Връщането на хартиените бюлетини доведе до сериозен хаос и грешки, в Пловдив около 95% от протоколите бяха сгрешени", коментира Пейков.

"Основните спънки пред съставянето на правителство са ценностните ни различия с ГЕРБ", каза още Пейков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари