Мангъров с две хипотези за ваксините и смъртните случаи

22
"При ваксини, които се намират в третата фаза от клиничното си изпитване и се налагат силово за масово прилагане, тези хипотези се нуждаят от щателно изясняване", пише доцентът
"При ваксини, които се намират в третата фаза от клиничното си изпитване и се налагат силово за масово прилагане, тези хипотези се нуждаят от щателно изясняване", пише доцентът Снимка: Фейсбук

Доцент Атанас Мангъров публикува на личната си фейсбук страница две негови хипотези за починалите ваксинирани хора:

"Материал за размисъл:

Известен брой хора са ваксинирани и са починали. Хипотезите са две:

1. Те са починали, въпреки че са ваксинирани, което може да означава че в част от случаите ваксината не работи, тъй като има други хора със същите характеристики и заболявания, които са ваксинирани и не са починали. Липсата на ефект от ваксинацията е много сериозна нежелана реакция.

2.Те са починали, защото са ваксинирани, което може да означава, че ваксината е допринесла и дори предизвикала смъртта, тъй като има други хора, със същите характеристики и заболявания, които не ваксинирани и не са починали. Причиняването на смърт е сериозна странична реакция и също се нуждае от изясняване.

При ваксини, които се намират в третата фаза от клиничното си изпитване и се налагат силово за масово прилагане, тези хипотези се нуждаят от щателно изясняване."

Доц. Атанас Мангъров

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -5
    11
    Костадин Костадинов
    Най мразим ваксини и най-обичам да правя минети на Путин.
  • -9
    10
    Бил Гейц
    Всички булгаропитеци трябва да бъдете ваксинирани, няма как. От това няма как да станете по-прости отколкото сте сега, но може случайно и да ви дойде акъла в кухата некъпана кратуна след като ви чипираме.
  • 9
    9
    Що ли не ви ЕПМ
    *Ваксинирайте* се, бе! Възможно е и да не умрете от *ваксината*. Възможно е и да ви подминат парализата на тялото, инсултът, неконтролируемият тремор, миокардитът или някой от другите странични ефекти на експерименталните мъзгочи, с които се бодете. Щом ви е страх от китайските сополи – ходете с по три парцала на устата и носа или въобще не излизайте от вкъщи! Но не принуждавайте и агитирайте хората да си вкарват в телата неизвестни субстанции, защото е подсъдно – всичко си го пише в чл. 29 и чл. 52 от Конституцията и чл. 143 от НК! За първи път в живота си чувам здрави хора да са *безсимтомно болни*, да им се отнема СВОБОДАТА (локдауни и пр.), ПРАВОТО на свободно ПРИДВИЖВАНЕ, ПРАВОТО на ТРУД, и ПРИНУДИТЕЛНО да ги подлагат на медицински ЕКСПЕРИМЕНТИ! Живейте си живота и запомнете: правителството НИКОГА не е било и няма да бъде ВАШ ПРИЯТЕЛ! И знайте – ако някой ви предлага нещо БЕЗПЛАТНО, то стоката сте ВИЕ!
  • -9
    8
    русенец
    На този "доктор" докога ще се дава думата. Това е все едно по време на война, някой "човеколюбец" да ни казва да не стреляме по врага, а да свалим гащите и да се наведем, като си хванем прасците. Едно и също е, може и врагът да не ни оправи, ама може и да. Така и с Ковида, може да ни подмине, но може и да не ни подмине. А може и да ни отпрати към парка "Чародейка" или парка Басарбово. Писна ми от "преценящи", повтарящи едно и също. Цял свят "конспирация". Говорим пълни глупости, защото нищо не видяхме. Съвсем по различен начин мислят италианци, испанци, които най-много си изпатиха. Нямам предвид в момента немците и австрийците - там просто има ред и дисциплина. Затова Германия винаги ще се изправя на крака и ще е водеща в Европа. А Австрия и Словения ще са едни малки и спокойни райски кътчета. Докато не отидем ние, "преценящите". И докато не ни изгонят или ваксинират там
  • 1
    7
    Боби
    Скрий се бе ....ти си най вредния вирус! Котката по гръб не пада никога....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари