Мама Деси трябва да уточни как се купува джипче за над 100 бона

16
Десислава Пешева е преживяла летяща кариера, започнала като секретарка на Миню Стайков
Десислава Пешева е преживяла летяща кариера, започнала като секретарка на Миню Стайков

От БНТ: Десислава Пешева, майка на дрогирания убиец Кристиан Николов, е преживяла летяща кариера, започнала като секретарка на Миню Стайков.

Явно е била ултра талантлива секретарка (момичета, защо ви е да ходите в университет, като можете да милионерствате от секретарство!), защото става хем съдружник, хем изпълнителен директор на винпром "Карнобат".

И тъй като настана вълна от възмущение срещу "сталинистки методи" в задържането за 24 часа на горката женица, вече е уточнено, че причината за ареста е едно наивно, може би глупаво любопитство на полицията: Как е възможно от 2009 г. досега - 2020 г. - фирмата Десислава Пешева комерс да не е подала нито един счетоводен отчет, но за сметка на това да придобива дълготрайни материални активи и дори финансиране в размер на 500 000 лв. от еврофондовете за земеделие.

Та - дишайте дълбоко - мама Деси просто трябва да уточни защо докато на всички прости българинчета им дърпат ушенцата за всеки пропуснат лев в данъчната декларация, тя е пропуснала да направи това 10 години, че и си купува джипчета за над 100 бона и усвоява половин милион по европрограми.

Лиляна Панделиева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари