Мълния удари Световния търговски център в Ню Йорк

1
Няма данни за пострадали
Няма данни за пострадали Видео: bTV

Няма данни за пострадали

Зрелищни кадри показват как мълния удря Световния търговски център в Ню Йорк, предаде bTV. За щастие, няма жертви, ранени и разрушения.

Няколко камери в града са успели да уловят светкавицата.

Като най-високата в Ню Йорк, със своите 1776 фута сградата често е поразявана от мълнии. Затова тя е добре защитена и няма данни за нанесени щети вследствие на явлението.

През уикенда небето над града беше озарено от мълнии, а торнада преминаха през южните и северозападните части на страната. Предупреждение за силни гръмотевични бури беше издадено за петте района на Ню Йорк.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    До 4-ти трол
    Аркадаш, ти наденица скоро ял ли си? У кауш бил ли си? Сопри се малко, за а не ти гостуваме по тъмно!
  • 6
    5
    Име
    НАЙ големите aнти - българи са певачките на Сорос и американското посолство. Който не вярва, да сравни преди и след НАТО и ЕС, особено в демографията..а тя, неуважаеми обиждачи, тя е най важния показател за това какво се случва в някоя държава.
  • -5
    4
    До 3-тия трол
    Ти нямаш такъв атрибут, тъпо рушлямско тролче! Имаш само една разшлякана дупара, която обичаш да ти я разбива Мутрофанката! Жалки антибългарски БОКЛУЦИ!!!
  • 3
    3
    🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇧🇬🇧🇬🇧🇬
    през пишката ми е, какво станало в америка. би било достойна за внимание новина ако тая мълния изшие бидон в дементната чутура.
  • 0
    2
    Който и да е
    Нищо не се вижда на мобилната версия.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари