Маймуна взе котенце за заложник

0
Приматът често напада домове, магазини, училища и дори автомобили
Приматът често напада домове, магазини, училища и дори автомобили

Безмилостна маймуна е взела котенце за заложник, качвайки го на покрива на близка сграда, след като го е задигнала от майка му, пише в. "Дейли стар".

Смразяващите кадри са заснети в туристически район на Банкок, Тайланд. Видеото показва как макакът държи черно-бялото котенце с едната си ръка, докато същевременно похапва от банана, който носи в другата. Зад кадър се чува женски глас, който умолява косматия похитител да пусне жертвата си. Молбите се оказват безрезултатни.

Загриженият местен жител Чантра Сагулфитак разказва, че по-късно макакът отново е бил видян с котенцето, като впоследствие е забелязан сам.

"Оттогава никой не ги е виждал. Не знаем дали котенцето е загинало или е успяло да избяга", казва Чантра. Свидетели на инцидента са повикали спасителен отряд, който обаче не е успял да открие нито едното от двете животни.

Според местното издание Коконътс макакът е известен причинител на неприятности в района. Приматът често напада домове, магазини, училища и дори автомобили, чиято броня използва, за да остри ноктите си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари