Майката на едното от бебетата отказва да приеме, че има размяна

8
Ден и нощ, откакто разбрах това нещо, не мога да спя, да се храня, нищо не ме вълнува, само за това мисля, споделя жената
Ден и нощ, откакто разбрах това нещо, не мога да спя, да се храня, нищо не ме вълнува, само за това мисля, споделя жената

Ден и нощ, откакто разбрах това нещо, не мога да спя, да се храня, нищо не ме вълнува, само за това мисля, споделя жената

Майката на едно от децата, разменени в столична АГ болница, с разказ пред NOVA за това как е научила новината. Жената отказва да приеме, че детето, което е родила преди два месеца, не е нейно.

Севда Михайлова разказа, че е раждала в болница „Шейново”. „Докторът дойде неочаквано у нас. Тя ми каза „Не се притеснявайте. Искам да сте спокойна. Ще ви кажа какво се случва, но искам да ви покажа снимки на другото бебенце”, разказва жената, която попитала за какво друго дете става дума.

Лекарят ѝ казал, че другото детенце е здраво и хубаво бебе. „Докторката каза, че разбрали от гривничките, че децата може да са разменени. Много се разстроих. Започнах да плача. Ден и нощ, откакто разбрах това нещо, не мога да спя, да се храня, нищо не ме вълнува. Само за това мисля”, споделя жената.

Тя и семейството ѝ са отишли в СДВР, за да разберат резултатите от ДНК теста, който са си направили.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    Доктор Хаус
    Не виждам драма в случая. Грешката е в норманивната уредба (предполагам). Според мен (не знам как е според нормативната уредба) разходите за ДНК тестът трябва да бъдат покрити от болницата (или от фонд, разглеждащ подобни случаи), а родителите да имат право да си изберат независима лаборатория (у нас или в чужбина), където за бъде извършен тестът.
  • 5
    3
    Мунчо
    Прилича на подготовка за точене на много пари от болницата.
  • 3
    2
    Калоян
    И ко викаш
  • 18
    1
    Ами нормално
    Че кой ще иска да отглежда чуждо циганче?!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари