Майка от Враца: Едва не свалиха сина ми от рейса заради жълти стотинки за билет

0
Дружеството ще накаже водача
Дружеството ще накаже водача

Дружеството ще накаже водача

Скандално отношение към дете в градския транспорт във Враца. Майка сигнализира, че синът едва не е бил свален от автобуса, защото е имал дребни стотинки за билет. Шофьорът отрича.

На връщане от тренировка синът на Мария Петрова се качва в автобуса за вкъщи. Изчаква реда си и подава стотинките на шофьора.

Стотинките са били левче и три стотинки, от които е имал 23 стотинки, които са били жълти. Шофьорът му прави забележка и го пита няма ли по-едри пари. Казва му, че не може да се вози, а детето се обръща и тръгва да излиза“, обясни Мария Петрова пред bTV НОВИНИТЕ.

Тогава възрастна пътничка дава на момчето монета от лев, за да плати. Случилото се е заснето от видеорегистратора в рейса.

Казах му че, има много черни стотинки, които не са годни за употреба. Много жълти, които не можеш да ги броиш. Те ни направиха като боклукчарски кофи тук, извинявам се, ако съм толкова съм прегрешил“, каза шофьорът Цветан Димитров.

Дружеството ще накаже водача.

Все пак детето не е свалено, сами видяхте на записа - при качване на 20 пътника, той губи няколко минути, за да може да отброи монетите, а все пак е важно и разписанието“, посочи Виктория Начева управител на „Тролейбусен транспорт - Враца“.

Няма ръждясали и почернели пари, а и такива да са - на какво основание му ги връщаш, това са пари в обращение“, коментира майката на детето.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари