Майка на 7 деца се самоуби

0
Жената е била бременна, слага край на живота си на рождения ден на едно от децата си
Жената е била бременна, слага край на живота си на рождения ден на едно от децата си

Карла Муртаг от Бирмингам се записала за преглед при лекар, за да направи аборт, но след това размислила и решила да запази детото.

След 9 дни обаче съпругът ѝ я открил мъртва в спалнята, пише Metro, цитиран от БЛИЦ.

Матю разказва, че във фаталния ден жена му се събудила в лошо настроение. Трябвало да отбелязват рождения ден на едно от децата си. Той излязъл да купи торта, а когато се върнал от стаята на Карла на втория етаж в неголямата им къща не се чувал никакъв звук. 

"Тя се качи горе и каза, че иска да остане сама, а аз слязох долу да подредя масата", разказва опечаленият вдовец. Когато отишъл да я повика видял, че е мъртва и започнал да вика за помощ. 

В болницата направили всичко възможно да спасят живота на Карла, но не успели. Докторите му съобщили печалната вест, че нито тя, нито бебето (на 25-тата седмица от блеменността ѝ) са живи. 

"Тя реши да направи аборт, тъй като имаме прекалено много деца, седем са. ", казва Матю и уточнява, че жена му е страдала от непрекъснати депресии. 

Разследването засега показва, че лекарите не са допуснали никаква грешка, но в кръвта на починалата жена са открити следи от алкохол, антидепресанти и канабис. 

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари