Майка и двете й деца са в болница след катастрофа на пътя Бургас - Айтос

1
Лек автомобил “Мерцедес” застига и блъска отзад автомобил на пътна помощ с ремарке, натоварен с аварирала кола
Лек автомобил “Мерцедес” застига и блъска отзад автомобил на пътна помощ с ремарке, натоварен с аварирала кола Снимка: Dunavmost, архив

Жена и двете й деца са пострадали при катастрофа

Инцидентът е станал около 18:25 часа по пътя Бургас-Айтос, в района на село Съдиево.

Това съобщиха от Областната дирекция на МВР-Бургас пред БТА. 

Лек автомобил “Мерцедес” застига и блъска отзад автомобил на пътна помощ с ремарке, натоварен с аварирала кола. От пътно-транспортното произшествие  в болница в Бургас са откарани пътуващите в Мерцедеса майка и двете й деца.

Към момента няма данни за здравословното им състояние. Водачът, който е баща на децата, заедно с шофьора на Пътната помощ се тестват за употреба на алкохол и наркотици от страна на служителите на РУ - Айтос.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари