Майка и дъщеря по чудо не бяха прегазени от катастрофиралия автобус

0

Майка и дъщеря по чудо не са били прегазени от автобуса, който катастрофира във Варна.

Това разказаха продавачки на пазарчето на Чаталджа, което се намира на стотина метра от мястото на инцидента на булевард „Осми Приморски полк“, информира Блиц.

„Младо момиче и майка й вървяха по тротоара, когато автобусът се блъсна в мантинелата и се заби в стълба. А те бяха точно до него! Изпаднаха в шок. Давахме им даже успокоителни“, обясни пред наш репортер една от жените, които продават зарзават на тротоара.

И добави, че вследствие на сблъсъка парче ламарина е излетяло и е паднало на метри от тях самите.

„Можеше да ни отксъсне главите! То лошото като дойде не пита“, обясняват жените и казват, че всичко е станало много бързо и даже не са имали време да се уплашат.
 
Припомняме, че автобус по линия 26-28 катастрофира около 12:30 часа днес на бул. „Осми Приморски полк“ във Варна. Шофьорът изгубил контрол над управлението, блъснал се в мантинелата, след кото се забил в стълб. В автобуса са били около 20-ина души, като според разлиничте информации са пострадали между 8 и 12 души.

Всички те, по първоначална информация за възрастни хора, и нямат сериозни травми. Откарани са в болница. Най-тежко е пострадал шофьорът, който е с фрактура на тазобедрена става, обясни пред БЛИЦ шефът на „Пътна полиция“ в морската столица гл. инспектор Петко Камбуров.

Пред разследващите полицаи водачът на автобуса обяснил, че изгубил контрол над управлението, защото му прилошало.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари