Майк Тайсън влиза във "ВИП брадър"?!

0
Нико Тупарев нито потвърди, нито отрече новината...
Нико Тупарев нито потвърди, нито отрече новината...

Световноизвестната бокс звезда Майк Тайсън влиза в шоуто "ВИП брадър" още в самото начало, са научили "България Днес" от екипа на предаването.

Философът, филмовата звезда, престъпникът, човекът, непризнаващ стереотипите, ще вечеря в къщата с популярните лица на България за сумата от 500 000 лева. Динозавъра ще дойде у нас да представи биографичната си книга "Безпощадната истина" и да участва в реклама. "Гост-звездата не знае български, още преговаряме с нея, но не искам да издавам нищо, защото зрителите заслужават да видят най-доброто на юбилейните ни 10 години", сподели продуцентът на предаването Нико Тупарев.

Той не потвърди и не отрече наличието на преговори именно с Майк Тайсън, който е и причината мотото на предаването да е "Играта загрубява". На самия шампион WBC в супертежка категория многократно е предлагано да участва в риалити предавания, но досега той не е давал своето съгласие. За него България ще е първата страна, която е посещавал от източния блок. В последното си интервю Динозавъра заявява, че не желае да позори любимия си спорт, като губи от безлични съперници, и се оттегля от бокса, като ще става писател.

След това написа биографията си, а в момента се занимава с рекламата й по света и преподава блестящия си удар на млади боксьори, без обаче да ги хапе. "Вече съм уравновесен, с годините станах и по-смирен. Но никога не е късно да се върна отново на ринга, за мен възрастта не е причината това да не се случи", казва Майк в последното си интервю за спортно щатско списание. Именно от България Тайсън ще започне обиколката си, "работейки".
Играта в шоуто "ВИП брадър" ще загрубее още в неделя, когато 17 популярни личности ще влязат в увеселителния парк, наречен къща, а Големият брат ще ги изненада от вратата с мисия.

"Тази година предаването ще бъде повече забавно и комично, отколкото сериозно. Може да се превърне и в черна комедия, но няма нищо програмирано в него. Зрителите ще могат да влияят и да участват активно в шоуто", заяви продуцентът Нико Тупарев. Вчера той заедно с водещия Ники Кънчев и Антоний Мангов, програмен директор на Нова тв, представиха идеята на новия сезон в лимузина и обиколка из София. "108 звезди са минали през цялата история за тези 10 години от предаването", каза Мангов.

"Участниците в тазгодишното риалити са трима от зодия Везни, трима Козирог, два Лъва, два Близнака, Телец, Рак, Водолей и Риба", обясни Ники Кънчев. На описаните отговарят фолкпевицата Рени, Ирина Сарачинова, Ути Бъчваров, Явор Бахаров, Владо Береану и Лара, бившата му жена, Миглена Ангелова, Вальо Михов, Нели Рангелова. Всеки от тях ще има индивидуален договор, а най-малкият хонорар е за Миглена Ангелова. "В групата ще има и изненадващи хора, такива, които са "забравени" и зрителите не се сещат отдавна за тях", обясни още Ники Кънчев.

Още отсега от продукцията залагат на 6 основни линии, които ще се следят. Какъв ще бъде развоят обаче и самите водещи - блестящият Ники Кънчев и красивата Алекс Сърчаджиева, не знаят. В някакъв момент журналистът също може да влезе в шоуто, но за кратко, стана ясно вчера. Двата лайфа са в понеделник и петък, а вторник, сряда и четвъртък са дейли епизодите. Шоуто ще продължи 9 седмици в ефира на Нова. След края на ВИП сезона няма да има "Биг брадър ол старс".

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари