Магистрат за Нотариуса: Не съм се сблъсквала с толкова немислимо поведение

1
За мен беше шокиращо, заяви Даниела Марчева
За мен беше шокиращо, заяви Даниела Марчева Видео: NOVA

За мен беше шокиращо, заяви Даниела Марчева

Даниела Марчева е член на Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет. Тя е участвала в изслушването на двамата съдии, които твърдят, че са били изнудвани и заплашвани от покойния вече Мартин Божанов-Нотариуса. Марчева посочи, че за 20-годишната си кариера не се е сблъсквала с толкова немислимо поведение.

Заплахите към колегите присъстват включително в открити съдебни заседания, които са публични и се записват. За мен беше шокиращо. Това чувство на безнаказаност – да заплашваш съдии по време на съдебни заседания, пред други хора, е немислимо поведение”, коментира Марчева, цитирана от NOVA.

Имената на двамата съдии, които са се оплакали пред ВСС, са Цветко Лазаров и Владислава Цариградска.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    4
    Трябва
    да се поиска от всички магистрати в прокуратурата и от ВСС да подпишат декларация, че не са членове на частния клуб на Божанов и не притежават карти и след това да се разсекрети записващото устройство за допуск, тези карти се издават от конкретни фирми , и ако се установи наличие на такава , производство за лъжесвидетелстване и аут от съдебната система!!!
  • 2
    3
    Защо
    не сте завели иск срещу медията за уронване на името на съдебната варс, ама стиска ли ви. Изобщо не сте застанали в подкрепа на заплашваните си колеги, просто една административна дейност
  • 5
    2
    АБСУРД
    ВСС не можал да събере гласове да сезира адвокатската колегия?!? Тия всичките са за бунищего, храним хора, които не им пука за нищо, свършили голяма работа, изслушали,пратили писмо, защо не са се интерисували какво се случва?!? Обратна връзка от прокуратурата?!?
  • 7
    1
    Оле боже
    Хайде бе! Ама тя е точно от групичката, която се активира от Нотариуса. Погледнете назад във времето какви поръчки изпълнява във ВСС
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари