Магдалина Илиева вече не е заместник-кмет

25
Тя е освободила поста, съобщиха от Община Русе
Тя е освободила поста, съобщиха от Община Русе Снимка: Община Русе / архив

Тя е освободила поста, съобщиха от Община Русе

Заместник-кметът по „Устройство на територията“ Магдалина Илиева вече не заема този пост.

Това съобщиха от Община Русе.

Това няма да е единствената промяна в ръководството на местната администрация, както обеща кметът Пенчо Милков в словото си след полагането на клетва. Новите имена обаче ще бъдат оповестени на по-късен етап.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    17
    Милко Пенчев
    Ще ми липсваш Маги. А такъв влажен кекс правихме в кабинета само ние си знаем. Но ще правим тримата кекс на село. Ще помага ЕКО експертката ми.
  • 11
    16
    не става
    само да я освободи. Трябва пълна ревизия на дейността й и сезиране на прокуратурата за системно неизпълнение на задължения пряко произтичащи от закона и водещи до трайни обществени последици, както и дали и по кои случаи е оказвала натиск върху подчинените й служители. Искам да знам дали другото недоразумение от Тутракан - госпоица Елена, шеф на правен отдел дали още се подвизава в Община Русе и продължава да нанася вреда на администрацията с калинковите си знания.-
  • 12
    15
    Тази жена
    трябваше да бъде дисциплинарно уволнена заради системно неизпълнение на задълженията й, както и тези, по които е била упълномощена. Щетите , които нанесе на града с абсурдния си инат в противовес на закона да става на нейното, защото ТЯ, закриляна от нейния шеф си позволяваше и той оставаше сляп за всичките и творчески изпълнения. Бъдещият общински съвет следва да упражнява по-строг контрол върху кмета и неговите заместници, да изисква да се отчитат пред него, а не да пропадат в нищото питанията на гражданите, които сигнализират за нарушения на общинските наредби от тези лица
  • 14
    14
    До Общинар
    Като е такава тази женица къде е бил нейният началник, сиреч кметът. Процедурите, за които пишете се внасят от кмета за гласуване в общинския съвет. Така че вина носи не само тя, но и посочените субекти, обслужващи определени политъи бизнес интереси. Всичко е една кочина, в която главното прасе се прави на ни лук яло, ни лук мирисало. Само че тази кочина ужасно смърди.
  • 4
    13
    10 стинки
    ай ай ай. ще има каша
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари