Мафиотски босове с нова бърлога в София

0
Брендо гостувал по тъмна доба на Марга Лимонката в офиса на скандалната групировка KPMG
Брендо гостувал по тъмна доба на Марга Лимонката в офиса на скандалната групировка KPMG

Столичният ъндърграунд се среща тайно в бърлогата на бандитската групировка KPMG, съобщава ПИК, като се позовава на информация от службите за сигурност.

Стана ясно, че преди дни един от най-известните босове и главен герой в операция "Кокаинови крале" Евелин Банев-Брендо е гостувал инкогнито в сградата на бул. "България", в която се помещават наглите одитори, които позволиха на хидрата КТБ да измами десетки хиляди свои клиенти, депозанти и облагационери.

Последиците за държавния бюджет са ужасяващи и възлизат на над 4.3 млрд. лева - пари платени от изстрадалите български данъкоплатци.

В същото време главатарката на KPMG Маргарита Голева (на снимката вляво) продължава да демонстрира невиждан лукс. Наричаната и Марга Лимонката брюнетка се носи с тоалети от бутиците в Милано за по няколко хиляди евро и отговаря на позвъняванията от GSM "Верту" за около 10 бона. 

Към момента Голева и ортакът й Красимир Хаджидинев-Красьо са обвиняеми. Определена им е и мярка за процесуална принуда, но все още се разхождат на свобода и харчат парите си.

ПИК информира още, че след като делото влезе в съда ще лъсне скандалния триъгълник между шефката на скандалната компания Маргарита Голева - Марга Лимонката, тогавашния шеф на БНБ Иван Искров и избягалия банкер Цветан Василев.
Личното познанство между тях, скрепено с екзотични воаяжи до Южна Африка и реки от марково уиски, е позволило одитите на КТБ да бъдат заверени по съмнителен начин.

Банкерът Искров ще бъде сред основните свидетели след като делото влезе за разглеждане в Софийския градски съд, съобщава още ПИК.

Позорно дезертиралият управител на банката е разкрил пред негови приятели, че е готов да даде показания срещу Голева, за да отърве собствената си кожа. Искров е напълно наясно с мръсните тайни на състудентката си от УНСС Марга, която освен като одитор се и изявявала и като лобист по високите етажи на бизнеса и е парадирала с приятелството си с Цветан Василев.

Тя е била сред малцината богоизбрани, които са имали привилегията да летят на частния лиърджет на банкера-мошеник. Твърди се, че Марги и Цецо са имали и интимни преживявания на борда на летателната машина, поливани със скъпо шампанско.

Искров е само един от десетките свидетели, които ще бъдат разпитани по делото срещу Голева и ортакът й Красимир Хаджидинев-Красьо.

Не е изключено на подсъдимата скамейка да бъде поставен и Иван Мавров-Ванко от Комисията по публичен надзор, с чийто глас бе спасен лиценза на мутренската групировка KPMG. За Ванко в службите има сигнал, че е натъпкал банковата си сметка с 300 000 евро след отвратителното му решение да гласува в полза на одиторската шайка.

Заседанието ще е публично и там обвиняемите ще имат възможност да се изправят с десетки граждани, които са били измамени заради разсипническите им действия.

Компанията-майка на KPMG e отвратена от действията на българските си наместници Марга Лимонката и Красьо. Първата вече е изритана от компанията, а втория трепери от страх да не последва съдбата й.

Нищо чудно още до края на месеца Голева, Искров, Василев и Хаджидинев да се озоват в затвора. Зад дебелите стени на килията едва ли ще имат настроение да пеят любимите си македонски песни, отбелязва в заключение ПИК.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари