Маестро Емил Табаков открива „Зимни музикални вечери“ в Русе

0
Маестро Емил Табаков и оркестърът на Русенската опера ще изнесат симфоничен концерт тази вечер от 19:00 ч. в зала "Филхармония"
Маестро Емил Табаков и оркестърът на Русенската опера ще изнесат симфоничен концерт тази вечер от 19:00 ч. в зала "Филхармония" Снимка: СБК

Маестро Емил Табаков и оркестърът на Русенската опера ще изнесат симфоничен концерт тази вечер от 19:00 ч. в зала "Филхармония"

Маестро Емил Табаков и оркестърът на Русенската опера ще изнесат симфоничен концерт тази вечер от 19:00 ч. в зала "Филхармония" в Русе. Това съобщи пиарът на Държавната опера в крайдунавския град Диана Димитрова.

С концерта ще бъде поставено началото на традиционния фестивал на културния институт "Зимни музикални вечери". Програмата включва изпълнение на Пета и Шеста симфония на Бетовен.

"На върха на своите познания и професионални достижения и със средствата на своята богата чувствена палитра Емил Табаков споделя своите безценни интерпретационни решения и творчески идеи. В градивно единомислие с оркестрантите и благодарение на тяхното всеотдайно съдействие Табаков изповядва пред русенската публика всичко, което би могъл да каже на света чрез музиката на Бетовен", обясни Димитрова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари