Людмил Христов е освободен от поста зам.-областен управител на Русе

1
За момента не е ясно кой ще поеме овакантеното място
За момента не е ясно кой ще поеме овакантеното място Снимка: Кадър от Кис 13

Заместник областният управител на Русе Людмил Христов е освободен от поста със заповед на министър-председателя от 16.08.2022 година.

За момента не е ясно кой ще поеме овакантеното място и в какъв срок ще бъде назначен нов заместник на областния управител. Основанието за освобождаване е чл. 19а, ал. 2 и чл. 29, ал. 4 от Закона за администрацията, които казват, че правоотношенията със заместник областните управители могат да бъдат прекратени без предизвестие от органа, който ги назначава, по негова преценка.

По думите на областния управител Анатоли Станев освобождаването на досегашния заместник областен управител Людмил Христов няма да повлияе съществено на функционирането на администрацията. Кореспонденцията с институциите и гражданите от страна на Областната управа в крайдунавския град продължава да се изпълнява без забавяне.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    9
    Габриела,
    Не знам как се казвате, но знам, че е лесно да се хули зад измислено име… Само ще ви питам: Кой в РИОСВ спря завода на Даков?!
  • 0
    8
    Габриела Стефанова
    До 6 (По делата им няма да ги познаете, а по пачките в банки)- И какво е направил въпросният господин Анатоли Станев с бръснатата глава и вида си на мутра, че нещо не се сещам?! Освен да крещи на подчинените си и да заплашва, подобно на идола си Слави Трифонов? А какво ли пък направи Анатоли Станев като шеф на РИОСВ, освен да прикрива данни за Монтюпе и да ги изкрава невинни и да си затваря очите и носа за обгазяванията в града? Ако този човек имаше поне малко морал, сам щеше да си тръгне!
  • 2
    7
    До 5
    Много правилен въпрос е задала Габриела Стефанова! Някой може ли да отговори?
  • -2
    6
    По делата им ще ги познаете!
    Габриела, айде да гледаме кой какво е направил за държавата и областта ни, а не да ръсим празни квалификации!
  • 10
    5
    Габриела Стефанова
    Адвокат Анатоли Станев е един от вечните нагаждачи в политиката. Подобно на вечната Даниела Везиева, която се натика де където свари, така и тоя беше шеф на РИОСВ, макар и образованието му изобщо да не е в сферата на екологията, после от квотата на ИТН някак стана дори областен и върпеки, че те не са част от властта и ПП свалиха доверие от тях, президентът и служебният кабинет решиха да го пожалят. Тия, дето са удобни на всяка власт, са най-прогнилите и най-мерзките. Така че защо си отива зам-областен, а самият областен продължава да си стои?!?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари