Любовен хороскоп за ноември

0
Кои зодии ги чака нова любов в края на годината
Кои зодии ги чака нова любов в края на годината

Астрологът Алена Тилкова изготви любовен хороскоп за ноември 2016 година.

Вижте какво ви очаква през следващия месец:

ОВЕН

Несемейните може да срещнат голямата любов, а ако вече са я срещнали, да не са преценили правилно дали са с подходящия човек.

Ако не го направят ще продължат да живеят в самотата си. Тези, които са самотни имат златната възможност да срещнат интересни хора.  Подходящите дни за сключване на брак са 18 и 25 ноември  (петък - ден на Венера) или на 27 ноември (неделя - ден на Слънцето).

ТЕЛЕЦ

Несемейните и все още самотни да очакват запознанство, което може да прерасне в любовна връзка, но е и в тяхна полза да не се обвързват със заможен партньор, само за да не са самотни с надеждата, че след време и чувствата ще ги споходят. Ако сте решили да сключвате брак, подходящите дни са 4, 11, 25 ноември (петък - ден на Венера) или 6 и 13 ноември (неделя - ден на Слънцето).

БЛИЗНАЦИ

Несемейните ще изживеят романтични срещи и може да срещнат голямата любов. Ако имат намерение да сключат брак, или да обявят годежа си, не бива да избързват. Месецът не е подходящ за целта, но ако са се заинатили, компромисните дни за сключване на брак са 25 ноември (петък - ден на Венера) или на 6 ноември (неделя - ден на Слънцето).

РАК

Несемейните ще срещнат партньор, който им допада, заради многото запознанства през този месец, и ако не са поставили много високо бариерата на претенциите си. Ако сте срещнали голямата си Любов и сте решили да създадете семейство, подходящите дни за сключване на брак са  4 и 11 ноември (петък - ден на Венера) или 6 и 20 ноември (неделя - ден на Слънцето).

ЛЪВ

Несемейните да се предпазват от брак по задължение, който няма да ги направи щастливи. По-добре е да търсят нови запознанства. Подходящите дати за сключване на брак са 4 и 6 ноември (петък - ден на Венера) или 13 ноември (неделя - ден на Слънцето).

ДЕВА

Несемейните, да бъдат внимателни при запознанства. Тези, които имат сериозна връзка и чувствата им са споделени, да очакват предложение за брак. Ако го приемат ще бъдат щастливи и могат да обявят годежа си. Датите, подходящи за сватбен ритуал са 4 и 18 ноември (петък - ден на Венера) и 13 и 27 ноември (неделя - ден на Слънцето).

ВЕЗНИ

Несемейните, които имат до себе си любим човек, могат да обявят чувствата  и годежа си, ако са сигурни в чувствата ти, за да не се окажат нещастни и след време ще продължат да живеят в самота. Тези, които са самотни ще срещнат интересни хора.  Месецът позволява компромисно сключване на брак, а дните са 11 ноември  (петък - ден на Венера) или на 6 и 20 ноември (неделя - ден на Слънцето).

СКОРПИОН

Несемейните ще срещнат голямата любов през този месец. Да очакват романтично запознанство по време на отпуска или на пътуване. От тях зависи дали ще направят избора си и ще се доверят на сърцето си. Месецът е подходящ за сключване на брак, а добрите дати са 18 и 25 ноември (петък - ден на Венера) и  20 и 27 ноември (неделя - ден на Слънцето).

СТРЕЛЕЦ

Несемейните може срещнат според тях подходящия партньор, но е добре да не избързват със задълбочаване на отношенията, а да го опознаят и да разберат дали не крие неприключени предишни отношения. Подходящи дати за сключване на брак са 4 и 11 ноември ( петък - ден на Венера) или 6 и 13 ноември (неделя - ден на Слънцето).

КОЗИРОГ

Несемейните може да се окажат разочаровани от партньорите си, но ще бъде неприятно, ако мнението им не е тяхно, а им е наложено от странични хора, които може просто да завиждат. По-добре е да слушат сърцето си, а не околните. Подходящите дати за сключване на брак са 11 ноември ( петък - ден на Венера) или 6 ноември (неделя - ден на Слънцето).

ВОДОЛЕЙ

Несемейните рискуват да се окажат обвързани с неподходящ партньор заради странични съвети. Ако имате стабилна връзка задълбочете отношенията си. Тези от вас, които са планирали сключване на брак също ще се радват на щастие. Месецът позволява сключване на брак като подходящите дати са 18 и 25 ноември ( петък - ден на Венера) или 27 ноември  (неделя - ден на Слънцето).

РИБИ

Несемейните не бива да смесват влюбчивостта си и сексуалното привличане с голямата любов, за да избегнат проблеми, ако прибързано решат да дадат съгласие за годеж и брак. Съветът ми е да правят преценка на отношенията си сами, за да не страдат от раздялата и самотата. Ако сте решили да сключвате брак, подходящи са 4 и 18 ноември ( петък - ден на Венера) или 13 и 27 ноември (неделя - ден на Слънцето).

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари