Луната е растяща - създавайте красота около себе си!

0
Сънищата са много важни сега, защото могат да дадат отговор на измъчващи ви въпроси
Сънищата са много важни сега, защото могат да дадат отговор на измъчващи ви въпроси

Растяща Луна – фазата продължава до 20 юли.

Благоприятно време за възстановяване на изгубените сили и за фитнес. Тези, които водят пасивен начин на живот, е необходимо да ограничат калориите, тъй като е увеличено повишаването на хранителните вещества и се увеличава мазнините в тялото. Добре е да се приемат витамини и хранителни добавки. На растяща Луна е добре да се избягват плановите операции, тъй като възстановителният период е по-дълъг, упойките и анестезиращите вещества проникват по-дълбоко в организма и по-трудно се освобождават.

Могат да се задържат отоците в меките тъкани. Белезите от шевовете стават по-груби, раните заздравяват по-трудно. Оперативно вмешателство трябва да има само при спешни и животоспасяващи случаи. Венера преминава в знак Лъв. Луната е в знак Везни. Точно в такъв момент някой е бил озарен от мисълта, че “Красотата ще спаси света”. Чувството за красота и хармония е индивидуално. Създавайте красота около себе си, работете над своята външност, за да подчертаете по-силно вътрешната си красота.

Украсете своя дом, работното място, бюрото си. При всички ситуации в общуването си трябва да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Не се обръщайте към някого с думите “Ей, я ела тук”. Важно е да покажете своето уважение към всеки човек. Воденето на трудни преговори или изясняване на конфликтни отношения сега имат зелена светлина. Интересувайте се от живота на другите, от техните грижи, помогнете им да намерят решения на проблемите си.

Ако днес не ви върви, то е вероятно защото не можете да се разберете със своите партньори и повече настоявате да се съблюдават вашите интереси, както и това, че не сте съгласни на отстъпки. Постарайте се да разберете тези хора, техните чувства и бъдете по- деликатни в общуването си. От 18:02ч до 23:53ч Луната ще е в космическа почивка, затова не е време за важни дела. След това преминава в знак Скорпион. Денят е под смесеното влияние на 8 и 9 лунен ден. 8-ми лунен ден (до 14:07ч) - В този ден е важно бързо да умеем да решаваме проблемите.

Не трябва да им оставяме време за развитие. Даже най-малките спорове в къщи или в службата трябва да успеем да изгладим, защото от тях може да се получи сериозен конфликт и да се стигне до неприязън един към друг. Подходящо за тръгване на път, за контакти, за възстановяване на справедливост. Не бива да се сплетничи, нито да се злослови в този ден. Старайте се да не преразходвате енергията си. Голяма е вероятността за това. Вслушайте се в гласа на своята интуиция.

Сънищата са вещи, сбъдват се бързо. Хубаво е да запомните какво сте сънували. Сънищата са много важни сега, защото могат да дадат отговор на измъчващи ви въпроси. 9-ти лунен ден започва след 14:07ч и продължава до 15:04ч на другия ден. Благоприятно е за провеждане на диагностика, за подхранване на кожата. Разтоварващ ден. Да се избягва преяждането. Очистване на помещенията физически и ментално. Добро време за решение на всекидневни проблеми. В емоциите може да се наблюдава сдържаност, безразличие, нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност и потребност от ред.

Добре е да се занимавате с очистителни процедури. Възможни са самоинтоксикации на организма. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. През нощта могат да се явят кошмари и мъчителни съновидения. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с енергията на любовта и всеопрощението. В девети лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения.

Източник: Novini.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари