Лудогорец победи ЦСКА в шампионския мач

2
Срещата се изигра пред 20 000 зрители на „Армията“
Срещата се изигра пред 20 000 зрители на „Армията“

Срещата се изигра пред 20 000 зрители на „Армията“

Българският шампион Лудогорец се завърна на върха в efbet Лига, след като надделя над претендента за короната му ЦСКА с минималното 1:0 като гост насред стадион „Българска армия“ в изпълнен с много драма и емоции сблъсък от 28-ия кръг на първенството. Единственото и победно попадение реализира голмайсторът на „орлите“ – Игор Тиаго, в 68-ата минута, предаде Gong.bg.

Срещата обаче продължи повече от два часа, след като беше спирана на два пъти през второто полувреме. Първо, в началните минути на частта заради димната завеса, която предизвикаха феновете на „червените“ със своето уникално пирошоу. В 70-ата минута пък не се игра около 15-ина минута, след като главният съдия Георги Кабаков реши да прекрати мача заради привържениците на домакините, които не спряха да замерят с всевъзможни предмети капитанът на „орлите“ – Кирил Десподов, който е бивш играч на ЦСКА.

Стадионът беше изцяло разпродаден в дните преди двубоя, а атмосферата по трибуните бе забележителна. Хореографията на „червените“ фенове в Сектор „Г“, която беше издигната над пистата, гласеше: „Ние с теб вървим, за да си непобедим". Привържениците на домакините бяха запълнили всички места в секторите „А“, „В“ и „Г“, включително и стълбите, като се наложи голяма част от феновете да влязат дори в Сектор „Б“, за да може да гледат сблъсъка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари