Лудогорец победи Рома в Разград

1
Така Лудогорец заема второто място във временното класиране в групата си
Така Лудогорец заема второто място във временното класиране в групата си Снимка: Антон Узунов, gong.bg

Така Лудогорец заема второто място във временното класиране в групата си

Шампионът на България - "Лудогорец", започна по тазгодишната си европейска кампания с ценна победа.

Тимът от Разград надви с 2:1 най-високо ранкирания отбор в групата си в Лига Европа – "Рома", на „Хювефарма Арена“, съобщава gong.bg.

Това стана, след като Каули Оливейра в 72-ата минута порази вратата на отбора, воден от Жозе Моуриньо, но в 86-ата Елдур Шумородов изравни резултата в Разград.

Едно от новите попълнения на „орлите“, което влезе като резерва – Нонато, обаче помогна на "Лудогорец" отново да поведе в резултата и така сложи точка на спора между двата тима в България.

Така Лудогорец заема временно второто място във временното класиране в групата си, след като в другия мач Реал Бетис срази с чистото 2:0 ХИК Хелзинки и оглави група С.

Рома остава трети с нулев актив, колкото има и финландския отбор. В следващия кръг Лудогорец ще гостува на „Бенито Виямарин“ за дуел с Бетис, докато Рома ще приеме в Италия ХИК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари