Лошо време обхвана Гърция

0
Колите задължително трябва да се движат с вериги
Колите задължително трябва да се движат с вериги

Колите задължително трябва да се движат с вериги

Лошо време обхвана Гърция. Полицията изисква задължително вериги за сняг. Спряха движението на фериботи към част от островите в Егейско море.

От дирекциите на полицията съобщават, че се изискват задължително колите да се движат с вериги за сняг в областите Иматия, Пела, Пиерия, предаде БНР.

В районите Верия и Науса не допускат коли без вериги. Поради лошото време в цялата страна и предимно в Северна Гърция полицията масово проверява колите дали са снабдени с вериги, съгласно закона и налага глоби, независимо в каква посока се движи колата.

Заледени са пътищата, сняг заваля в голяма част от областите в Северна Гърция. Властите препоръчват да се шофира много внимателно дори и по централната магистрала Солун - Атина, както и по пътя Солун - Александруполис.

Силен вятър при ниски температури, дъжд и сняг създава рискове при пътуване, предупреждават от Пътна полиция.

Силни морски бури прекъснаха движението на фериботи към част от островите в Егейско море.

Според прогнозите циклонът ще продължи до вторник.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари