Лили Иванова ще лапне 30 000 лева след изявата и в Русе

0
Банковата сметка на Лили Иванова ще набъбне с 30 000 лв. след предстоящата й изява в Русе тази вечер
Банковата сметка на Лили Иванова ще набъбне с 30 000 лв. след предстоящата й изява в Русе тази вечер

Банковата сметка на Лили Иванова ще набъбне с 30 000 лв. след предстоящата й изява в Русе тази вечер, пише „Всеки ден".

Естрадната звезда ще бъде специален гост на откриването на зала „Булстрад Арена", където ще изнесе двучасово шоу.

Изпълнителката е договорила чисто да прибере 20 бона хонорар, плюс процент от продажбата на билетите, които се продаваха на цени по 20 и 40 лв. От тях тя ще вземе поне 10 000 лева комисиона, а може и повече, твърдят осведомени.

Ден преди концерта организаторите се похвалиха, че всички пропуски са разпродадени като топъл хляб. Местата за ВИП сектора също са ограничени и въпреки наплива от заможни българи да присъстват на събитието всички няма да успеят да се вредят.

„От цялата работа Лили е само на печалба. За разлика от другите й концерти този път няма абсолютно никакви разходи, защото не й се налага да плаща наем за залата и озвучаването", коментират в средите.

Лили е в „малката Виена" два дни преди шоуто си и е всячески глезена от домакините. Тя е настанена в един от най-хубавите хотели в Русе, където има на разположение личен асистент, който да й прислужва във всеки един момент. За небцето на примата ще се грижи и специално нает готвач за нейните чревоугоднически капризи.

Менюто, разбира се, е предварително посочено от звездата и включва главно пресни плодове и зеленчуци, рибни ястия и огромно количество минерална вода, за да утолява жаждата на най-голямата българска знаменитост. Музикантите на примата обаче ще се хранят отделно от шефката си, като нямат особени изисквания към менюто си, научихме още от „Всеки ден".

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари