Лили Иванова подновява националното си турне

1
През ноември ще бъде в Русе, а с грандиозна изява в "Арена Армеец" на 4 декември примата на българската естрада ще приключи националното си турне
През ноември ще бъде в Русе, а с грандиозна изява в "Арена Армеец" на 4 декември примата на българската естрада ще приключи националното си турне Снимка: bulFoto

През ноември ще бъде в Русе, а с грандиозна изява в "Арена Армеец" на 4 декември, примата на българската естрада ще приключи националното си турне

Примата на българската естрада Лили Иванова и нейният бенд ще изнесат голям концерт в Бургас на 14 юли, част от националното ѝ турне в страната. Концертът е с начален час 21:00 на сцената на Летния театър, съобщава БТА.

На сцената с Лили Иванова ще бъдат музикантите от Li Orchestra: Ангел Дюлгеров – китари и цигулка, Огнян Енев – пиано, Орлин Цветанов – цигулка, Веселин Веселинов-Еко – контрабас и бас китара, Росен Ватев – ударни и перкусии, и LaTiDa – беквокали.

След Бургас, Лили Иванова ще изнесе на 16 юли концерт във Варна. Изявата ѝ в Созопол е обявена за 11 август в Амфитеатъра, в Пловдив - 13 август в Античния театър. През октомври Лили Иванова ще пее в Хасково, Ямбол, Сливен, Смолян, Панагюрище, Сандански, Благоевград. През ноември са концертите ѝ в Шумен, Русе, Добрич.

Кулминацията ще е спектакълът в "Арена Армеец" на 4 декември в София. С грандиозната изява в столицата примата на българската естрада ще приключи националното си турне тази година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари