Лидерите на Г-7 се шегуват с Путин

0
Ръководителите на най-богатите държави припомниха за снимки на руския президент на кон
Ръководителите на най-богатите държави припомниха за снимки на руския президент на кон

Ръководителите на най-богатите държави припомниха за снимки на руския президент на кон

Лидерите от Г-7 бяха записани от микрофоните в заседателната зала да си правят шеги с Владимир Путин. Британският премиер Борис Джонсън каза на останалите: „Със сако или без? Дали да не се съблечем? Нали трябва да покажем че сме по-силни от Путин”. На това канадският премиер Джъстин Трюдо отговори: „Трябва не само да сме голи, но да бъдем и на кон”. На това председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, която притежава коне и редовно язди, отговори: „Конната езда е супер". Шегите на лидерите в Бавария бяха по повод известни кадри от 2009 г. Тогава руския президент се снима гол до кръста на гърба на кон.

През годините руският президент обичаше да се появява редом с животни на режисирани медийни събития, припомня БТА. Освен на коня, руският президент е сниман как гали полярна мечка, управлява моторизиран делтаплан и изстрелва упойваща стреличка по тигър, за да постави на животното GPS яка.

Нашествието на Русия в Украйна и последиците от него са в центъра на тазгодишния форум на държавите с най-развити икономики в света, влизащи в групата Г-7.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    Fftr
    Не са лидери, а пионки! Сменете си пола, нали сте за тези евроатлантически ценности господа лидери!
  • 5
    2
    123
    само да не ви приседнат шегичките, момченца. от тук само на канадския джендър не му се клатят краката, всички други са на ръба да издуят памперсите, народите им постепено откачат, икономиките им са с краката нагоре, палят въглищата за да не изпукат от студ... обаче се шегуват. успех !
  • 0
    1
    Асен
    Живи педеруги.ужас
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари