Лични карти ще се издават в Русе и в изборния ден

0
Подробна информация можете да откриете на сайта на ОД на МВР - Русе
Подробна информация можете да откриете на сайта на ОД на МВР - Русе Снимка: ТОП НОВИНИ

Създадена е необходимата организация българските граждани, които нямат издадена лична карта или не притежават валидни документи (лична карта или личен/зелен паспорт) защото са изгубени, откраднати, повредени, унищожени или с изтекъл срок, да имат възможност да упражнят правото си на глас, като се снабдят с необходимите документи. Информацията съобщава ОД на МВР - Русе.

На 24 октомври (събота) звената за издаване на документи за самоличност в сградата на ОДМВР Русе (бул. Ген.Скобелев 49) и в районните управления в градовете Бяла, Две могили, Ветово, Сливо поле ще бъдат отворени от 08.30 ч. до 17.30 ч., а на 25 октомври /неделя/ - от 08.00 до 18.30 часа., пише Топ новини.

Служителите на група „Миграция” при ОДМВР - Русе също ще оказват съдействие на гражданите от Европейския съюз, заявили желанието си да участват в местните избори, да се сдобият с необходимите документи за гласуване /при изгубено, откраднато, повредено или унищожено удостоверение за пребиваване в страната/.

За да получат документ те трябва да подадат лично заявление в звеното “Миграция” в ОДМВР – Русе, на бул. “Ген.Скобелев” 49.

Подробна информация можете да откриете на сайта на ОД на МВР - Русе.

Източник: ТОП НОВИНИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари