Левон Хампарцумян: Светът се променя и ние трябва да заемем мястото си

0
Без актуализиран бюджет ще харчим 1/12-та от миналогодишния бюджет
Без актуализиран бюджет ще харчим 1/12-та от миналогодишния бюджет Видео: NOVA

Без актуализиран бюджет ще харчим 1/12-та от миналогодишния бюджет

Това ще бъде по-трудно или невъзможно за изпълнение на миналогодишния бюджет. Но няма да спре държавата. Това заяви финансистът Левон Хампарцумян по NOVA.

Той е категоричен, че светът се променя и ние трябва да заемем мястото си. „За да заемем своето място, трябва да заемем стратегически вярна и постоянна позиция. Както са зле – Гърция получава инвестиции, Унгария получава нови автомобилни заводи, Словакия, Румъния – нещата вървят”, обясни финансистът.

Според него ситуацията в икономиката на страната не е толкова страшна. „Хората на Кристалина Георгиева (Международният валутен фонд) остойностяват с отрицателен знак неяснотите в геополитическото, икономическото и вътрешнополитическото поведение на България”, обясни Хампарцумян.

Въпросът е как да убедим обществото да подкрепя рационални идеи, допълни той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    4
    Е ние
    Не искаме повече да ни крадете. Така че не можем да бъдем мотивирани
  • 7
    3
    И докога така?
    На световната карта България е една точица. Като бройка народ сме една шепа. И пак не можем да се оправим с бюджет колкото на едно село на този световен фон. По - прости ли сме, по - крадливи ли сме, по - алчни ли сме по - глупави ли сме от народите на останалия чуждоземен Свят?
  • 16
    2
    А дано
    Лево, представи си как утре сутрин светът се е променил към добро, а ти си останал от грешната страна...Можеш ли да си го представиш?
  • 15
    1
    хахаха
    Обоснови се, подла невестулко, към какво точно се променя светът и кое точно място трябва да заемем. Ясно и точно. Не можеш, нали ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари