Лестър е фаворит на Betway за победител в Лигата на конференциите

0
Ето кои са тимовете, които имат най-ниски коефициенти за триумф в надпреварата
Ето кои са тимовете, които имат най-ниски коефициенти за триумф в надпреварата

Ето кои са тимовете, които имат най-ниски коефициенти за триумф в надпреварата

Новият хазартен оператор в България Betway предлага коефициенти за краен победител в Лигата на конференциите - един от трите клубни турнира на територията на Европа. Британският бранд действа у нас от известно време насам и постепенно печели доверието на все повече родни потребители.

Кои са фаворитите на betway bg за спечелване на Лигата на конференциите? Ето кои са тимовете, които имат най-ниски коефициенти за триумф в надпреварата:

Лестър Сити - 4,33

През този сезон Лестър се представя под очакванията в английската Висша лига, но отборът на Брендън Роджърс продължава да притежава много класа. В Лигата на конференциите “лисиците” ще опитат да спечелят първи европейски трофей в своята история. В предишния кръг на надпреварата Лестър се справи с френския Рен, което даде допълнително самочувствие на английския тим. Във фазата на 1/4-финалите съперник на Лестър ще бъде нидерландският гранд ПСВ.

Олимпик Марсилия - 4,50

Френският колос се представя силно след назначението на новия си треньор Хорхе Сампаоли. В Лига 1 Марсилия е единствено зад Пари Сен Жермен във временното класиране, което доказва класата на отбора. В състава на бившия европейски шампион виждаме добре познати и утвърдени имена като Аркадиуш Милик, Димитри Пайе, Жерсон, Матео Гендузи и Пау Лопес. Марсилия на Сампаоли играе атрактивен и атакуващ футбол, като сега французите мечтаят за нов европейски трофей във витрината си.

Рома - 4,50

Когато твой треньор е Жозе Моуриньо, носител на четири европейски трофея, няма как да не си един от фаворитите в Лигата на конференциите. Италианският Рома търси спечелването на европейски турнир за първи път от 1961 година насам, като “вълците” са наясно, че наличието на Моуриньо е големият им коз в случая. В предишния кръг Рома се справи с нидерландския Витес, а на 1/4-финалите ще срещне норвежкия Будьо / Глимт, който вече познава добре от груповата фаза.

Фейенорд - 7,50

Фейенорд е един от трите големи клуба в Нидерландия, като по време на 1/4-финалите тимът елиминира сръбския Партизан, отбелязвайки общо осем гола в двете срещи. Отборът на Арне Слот впечатлява с офанзивния си футбол, а в атака гол след гол бележат двамата основни нападатели Луис Синистера и Брайън Линсен. В състава на Фейенорд няма големи звезди, но наставникът Слот успя да изгради един страхотен колектив, което е най-голямото предимство на нидерландците.

ПСВ - 9,00

Стигаме и до друг от големите нидерландски клубове, а именно - ПСВ Айндховен. Подобно на Фейенорд, “филипсите” елиминираха датския Копенхаген в 1/8-финалите, вкарвайки общо осем попадения в двете срещи. Основната надежда на ПСВ за спечелване на трофея е 22-годишната звезда Коди Гакпо, който е желан от някои от най-големите европейски клубове. През този сезон нападателят е отбелязал вече 16 гола във всички турнира. Друга основна фигура е капитанът на тима Марко ван Хинкел, който контролира играта в средата на терена и използва опита си, натрупан в Англия и Италия.

Будьо / Глимт - 13,00

Норвежкият Будьо / Глимт е приятната изненада в Лигата на конференциите през този сезон. Никой не очакваше, че скандинавците ще се наредят сред най-добрите осем отбора в турнира, но ето че те го сториха. Будьо / Глимт впечатлиха силно още в груповата фаза, когато в един от мачовете вкараха шест гола на Рома. На 1/4-финалите те отново ще се изправят срещу “вълците” на Жозе Моуриньо, като повечето неутрални фенове им стискат палци за успех.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари