Лекари от Йордания посетиха УМБАЛ "Канев", за да се запознаят със здравеопазването ни

1
Д-р Райя Алхусбан и д-р Малек Халил гостуват на катедра Здравни грижи на Русенски университет „Ангел Кънчев“ по програма Еразъм
Д-р Райя Алхусбан и д-р Малек Халил гостуват на катедра Здравни грижи на Русенски университет „Ангел Кънчев“ по програма Еразъм Снимка: УМБАЛ "Канев"

Преподаватели от Zarqa University, Йордания, посетиха Университетска болница „Канев“

 Д-р Райя Алхусбан и д-р Малек Халил гостуват на катедра Здравни грижи на Русенски университет „Ангел Кънчев“ по програма Еразъм. Целта на посещението е да разгледат Университетска болница „Канев“, като основна база за обучение на техните студенти.

Д-р Алхусбан и д-р Халил посетиха Отделение Педиатрия и Клиниката по ортопедия и травматология. С организацията на работата в лечебното заведение ги запозна доц. д-р Пенчо Генов от Отделение Урология, който е и един от преподавателите на чуждестранните студенти от факултета по обществено здраве и здравни грижи.

Гостите се запознаха със спецификите на нашата здравна система и благодариха за топлото посрещане и останаха удовлетворени от условията, при които се обучават студентите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Тгк
    Ами де е Иванчо пазача ама сега малко директор та кога ще го хабилетират че Терзийката ще го няма
  • 1
    2
    мхм
    лекарю, то че пак има айшета и мюмюни. и ти ще опреш до тях един ден, нали знаеш....
  • 4
    1
    лекар
    Да им покажат първо моргата на Уморяващата МБАЛ "Канев" - най-голямото отделение на провинциалната ни лечебница накачулена с Айшета и Мюмюни.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари