Лека телесна повреда за сцепена глава, счупено ребро и наранен бял дроб

1
Потърпевшата жена е нападната на тротоар в София
Потърпевшата жена е нападната на тротоар в София Видео: NOVA

Потърпевшата жена е нападната на тротоар в София

След побой от мъж на тротоар в София, жена получила лека, според закона, телесна повреда. Дни след като беше пребита, Ирена отишла на рентген. Там се установило, че освен рани по главата, има и счупено ребро. То наранило белия ѝ дроб и причинило пневмония. Потърпевшата потърсила и Спешна помощ. Лечението ѝ продължава и до днес, информира NOVA.

Припомняме, че Ирена обвинява собственик на заведение, който я бил с метален прът, защото не искал жената да разхожда кучето си пред пицарията му. Името на бизнесмена е Ивайло Пешев.

По думите на сина на битата жена две седмици след нападението над майка му никой не я е потърсил дори за повторен разпит. „В района има много охранителни камери. Следователят каза, че записите са иззети, но нямало кой да ги разчете”, казва Йордан. Той има опасения, че се прави опит случаят да бъде потулен.

След разказа за агресията в „Здравей, България” на 8 февруари, много други потърпевши са се оплакали от Ивайло Пешев. Той обаче няма регистрации в полицията, твърди Мартин Янев, който членува в организация за защита на животните.

Разбрахме, че преди около 5 години на стадион „Герена” той блъска жена, която впоследствие умира. Бил е мъртвопиян. Случаят остава без никакво развитие. Имаше информация, че въпросният мъж се ползва с протекции на двама прокурори. Единият в момента е районен прокурор на Кърджали. Мисля, че се казваше Моневски. Другият е Бойко Конакчийски. Той или жена му е бил съдружник в заведението на нападателя”, посочи Янев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари