Ледената пързалка отваря в Русе

5
На 19 ноември от 10:00 часа Ледената пързалка в Русе очаква първите посетители
На 19 ноември от 10:00 часа Ледената пързалка в Русе очаква първите посетители Снимка: Общински пазари - Русе

На 19 ноември, неделя от 10:00 часа Ледената пързалка в Русе очаква първите посетители

Утре от 10:00 часа ледената пързалка на площад "Троица" в Русе ще заработи с клиенти. За това информираха от "Общински пазари", които стопанисват съоръжението.

Традиционната Ледена пързалка отваря за шести пореден зимен сезон. Русенската Ледена пързалка е с обща площ от 450 кв. м и тази година атракцията ще радва малки и големи. В близост ще заработи зимния базар с павилиони за скара, подаръци и коледни артикули.

"Бъдете ни добре дошли", приканиха стопаните на пързалката.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    13
    Комунистически лозунг
    С Русе, в банковата сметка. Оставете сърцето. Парата от паркинги, Цикли, тръби, и други са важни. Селянката ми, моята втора и единствена любов иска екскурзии до Мексико, не до Нисово.
  • 1
    12
    Радост неземна
    Нормални може да нямате, прахоляк, кал и мръсотия бол в града, дишате "чист" въздух с мирис на бакелит, но зимна пързалка имате, мили русенци. Радвайте се и благославяйте големият раздел за развитието на Русе, който го носи в сърцето си и е закърмен с комунистическите идеи на дедо си. Празнувайте, радост неземна?
  • 3
    11
    Съвет до Пързалящите се...
    Пазете си билета от посещението до напускане на пързалката и района.Ако има злополука ще Ви е нужен за иск към застраховател.Не ги хвърляйте.
  • 3
    10
    РИйОСВФ Ф
    Моля не намесвайте нашата монахиня г-жа Свасиленка. Омъжена е за Либиец на висок пост в България.
  • 2
    9
    До Пълен Идиот №3
    Кой пише за смърт бе скъпи анонимен критик? Да ти се връща третото ти изречение абдал. Публикувай си постовете за СМЪРТ на когото искаш даже и във вестник "Работническо Дело". Ако вече си коментирал твоите СМЪРТИ, ами напиши колко ЕнтЕлЕгЕнтно си ги коментирал. Пфууу, само БОКЛУК останал в града. БОКЛУК като.......помисли кой/коя?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари