Лед на пътя е причина за поредната катастрофа

0
Отново лед на пътя Казанлък - Стара Загора
Отново лед на пътя Казанлък - Стара Загора Видео: БГНЕС

Пореден пътен инцидент заради заледяване в казанлъшко. Лек автомобил катастрофира на пътя Казанлък - Стара Загора в района на разклона за с. Черганово.

Заради инцидента на място пристигна шефа на областно пътно управление - Илия Златев, който заяви, че се е разпоредил фирмата да опесъчава три пъти, а не както до сега два, предаде кореспондентът на БГНЕС в региона.

"В сутрешните часове, когато е влажно платното и температурите са ниски, фирмата ще опесъчава три пъти. Призовавам шофьорите да са по внимателни в зимния сезон" каза още Златев. Той допълни, че са готови за снега, който ще завали в неделя, но остави и отворена вратичка, казвайки, че това ще стане ясно в деня на събитието - неделя. Заради вчерашната публикация за десетки катастрофи предизвикани от леда на пътя, АПИ изпратиха писмо с опровержение на водачите които катастрофираха и разказаха пред медиите, че пътя е бил заледен.

Водача от днешния инцидент от своя страна заяви категорично, че днес пътят отново е бил заледен и това е причината за катастрофата. При инцидента няма жертви и пострадали, нанесени са само материални щети.
 

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари