Лъжлив сигнал вдигна на крак огнеборците в Русе

0
Шест сигнала за произшествия са наложили намесата на дежурните екипи на пожарната през изминало денонощие
Шест сигнала за произшествия са наложили намесата на дежурните екипи на пожарната през изминало денонощие

Шест сигнала за произшествия са наложили намесата на дежурните екипи на пожарната през изминало денонощие

За времето от 09:37 до 10:10 часа служители на РСПБЗН – Сливо поле са посетили адрес в с. Ряхово след сигнал за тлеещо сухо изгнило дърво, вероятно запалено от незагасена цигара. Уведомен е кметът на селото за премахване на опасното дърво.

В 12:57 часа ветовските огнеборци са изпратени на сигнал за запалени сухи треви в нерегламентирано сметище до гробищата в гр. Ветово. Запалването е изгасено без щети.

В 15:13 часа екип от Втора РСПБЗН е реагирал на сигнал за пожар на адрес в с. Долно Абланово, където са горели сухи треви и отпадъци в нерегламентирано сметище на голяма площ. Ликвидиран е без материални загуби.

Екип на Първа РСПБЗН в 18:12 часа е посетил адрес в русенския кв. „Дружба 3“, откъдето са сигнализирали за излизащ дим зад блок №4. Там са погасили горящи отпадъци в бетонна шахта.

В 20:49 часа два екипа от Първа РСПБЗН са изпратени на сигнал за пожар в къща в гр. Русе на бул. „Гоце Делчев“, но на адреса се е оказало, че сигналът е лъжлив. Живущите в къщата били запалили печка да обгори и не е имало пожар.

Между 21:08 и 22:15 часа екип от РСПБЗН – Две могили е реагирал на сигнал за пожар в сухи треви зад училището в с. Бъзовец. Запалването е изгасено без щети.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари