Лъжата, която взриви интернет

0
А талантливият актьор Захари Бахаров беше замесен в нея...
А талантливият актьор Захари Бахаров беше замесен в нея...

От няколко дни из интернет пространството, под различни форми, статии и статуси в социалните мрежи циркулира "цитат", за който се твърди, че е на актьора Захари Бахаров, пишат от Edna.bg

Споделяме с вас и точното съдържание на думите, които се приписват на 35-годишния актьор, популярен с ролите си в "Под прикритие" и "Игра на тронове":

"Най-голямата грешка на младите е, че си изневеряват, че се чукат с други от яд към половинката си. Че комплексите и недоволството се избиват в това да дадеш най-интимното си, онова, което е за един и да го направиш евтино и общо.

Бъдете верни на себе си, избора си и на най-близките ви, защото с времето стават все по-малко. Обичайте онези, които ви обичат и бъдете каменна крепост за тези, които просто искат да ви консумират като шибана вафла, която отваряш, изяждаш и изхвърляш в кофата за боклук като смачкана опаковка за 2 стотинки. А човек не е само опаковка, диваци.

Човек е същност. Човек е душа, чувства, емоции и мечти.

Не се изхабявайте, защото гадното на най-яките неща в живота е, че отиват на кино за секунди. А това е твърде бързо да го спреш. Ако избирате да се обичате, бъдете могъщо смели, както и да се обичате истински, искрено и докрай. Рискувайте да вярвате в приказки, защото всеки един от нас е писател на собствената си история!“.

Захари Бахаров"

Всъщност оказва се, че цитатът не е на Захари Бахаров, макар десетки източници в интернет да твърдят, че това е постът му, който буквално "взривил" интернет пространството.

Това казва самият актьор в официалния си профил във "Фейсбук":

"Върти се из нета някаква глупост за "грешките на младите" и т.н. Не съм аз автора. Нямам лексикон от 4ти клас." - това са точните думи на Захари относно въздействащия иначе статус.

Което означава, че каквото и да е "взривило интернет", то със сигурност най-категорично можем да кажем, че преди всичко е една лъжа и че авторът му все още остава неясен.

Източник: Edna.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари