Лариса Савченко: Цяла Украйна гори

0
Вече не се стреля само по военни бази, а и по жилищни сгради, заяви украинката
Вече не се стреля само по военни бази, а и по жилищни сгради, заяви украинката Видео: NOVA

„Цяла Украйна гори. Вече не се стреля само по военни бази, а и по жилищни сгради”.

Това каза в ефира на „Събуди се” по NOVA Лариса Савченко, жител на Украйна.

Тя разказа и как е преминала нощта.

„В Мариупол се водят битки, стрелят и по мирни квартали. Има жертви. Цяла нощ се крием в мазетата, защото ни предупредиха, че ще има атака. Магазините вече са изпразнени. Мислим да се евакуираме, но пътят към Одеса е блокиран”, обясни Лариса Савченко.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    русенец
    Водят се сражения, а хората снимат с джи ес емите си, правят селфи, че и нетът им работа за да изпратят записаното. Поне токът ви не спря ли? Някаква подстанция , ел.централа, далекопровод ударени няма ли? Въртят едни и същи кадри, повечето заснети в Донецк и Луганск. Министърът на отбраната на Украйна публикува кадри от взрива на пристанището в Бейрут, както и Челопеч за взривове в Украйна. Че Русия не трябваше да навлиза в Украйна - не трябваше, ама и вие голям цирк правите от това!
  • 0
    1
    112
    Чакаме ''Скептика '', като военен специалист да се изкаже !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари