Кукленият театър в Русе вече продава билети и онлайн

0
Билетите се получават директно в електронната поща на зрителя и не е необходимо те да бъдат разпечатвани или вземани физически от касата на театъра
Билетите се получават директно в електронната поща на зрителя и не е необходимо те да бъдат разпечатвани или вземани физически от касата на театъра

Билетите се получават директно в електронната поща на зрителя и не е необходимо те да бъдат разпечатвани или вземани физически от касата на театъра

Лесна за употреба, светкавично бърза, удобна и пестяща ценно време за зрителите – това са само част от характеристиките, с които Кукленият театър в Русе определя новата си система за продажба на билети. От днес почитателите на културния институт могат да закупуват билети за спектаклите по всяко време на денонощието на адрес, както и да заплатят по най-удобния за тях начин. Билетите се получават директно в електронната поща на зрителя и не е необходимо те да бъдат разпечатвани или вземани физически от касата на театъра. Достатъчно е притежателят на билета да го покаже на екрана на своето мобилно устройство, съобщиха от културната институция.

Системата, позволяваща онлайн продажби, е дългоочаквано нововъведение в културната институция, която цели да бъде по-достъпна за своите зрители. Вместо да изгубят време в разходка до билетната каса на ул. Княжеска 9, родителите могат да бъдат повече със своите деца. Очакванията са с възможността за онлайн закупуване на билети да се намалят и опашките на касата в театъра преди спектаклите, подобрявайки цялостното изживяване на малките и големи зрители.

Кукленият театър в Русе е сред най-активните места за култура в града. Ежемесечно там се изиграват над 20 представления и допълнителни събития за малки и големи. Спектакли има всеки ден от седмицата, без понеделник, петък и събота. Изключително интересни и набиращи все по-голяма популярност са семейните спектаклите или спектаклите за възрастни, които се играят всяка сряда от 19:00 часа. От театъра съобщават още, че има обновено работно време на билетната каса, което може да бъде видяно на следния адрес.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари