Кучешка колибка пречи на "пейзажа" на чиновници от Община Русе

3

Русенци решили да направят едно добро дело. Те направили колибка на едно бездомно куче, защото са свикнали с неговото присъствие и го обичат. Кучето било много добродушно и миролюбиво, има ушна марка и е кастрирано.

В знак на милосърдие те са решили да му направят кучешка колибка, за да не студува. Това е похвално и залужава адмирации за добрата постъпка.

Но от Община Русе са видяли колибката и са решили да вземат мерки. Служителка на Общината в присъствието на двама служители от общинския приют е отишла на мястото и е дала разпореждане на гражданите, направили колибката да бъде отстранена до днес вечерта, защото загрозявала пейзажа.

Даниела Димова се свърза с редакцията на Dunavmost.bg и ни помоли за помощ. Не знаела към кой да се обърне и е бясна на чиновниците от Община Русе.

"Пореден апсурд преди 1 година направихме тази кьщичка на едно бездомно животно. Днес от общината дойдоха и решиха че пречи на "пейзажа" искат да я махнем или щели да я разрушат. Нима няма с какво по важно да се занимава общината ,че стигна дотам да се занимава с кьщата на едно бездомно животинче?????", сподели пред Dunavmost.bg г-жа Димова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари