Куче се среща със стопанина си след 3-годишна раздяла

14
Стоплящо сърцето видео ще ви покаже защо наричат кучето най-добрият приятел на човека
Стоплящо сърцето видео ще ви покаже защо наричат кучето най-добрият приятел на човека

Три години могат да бъдат цяла вечност за едно куче и макар за този период то да може да се превърне от кутре във възрастен, никога не забравя тези, които обича.

Това красиво куче е било разделено от стопанина си в продължение на години. Тя не е знаела защо той я е оставил, не е разбирала, че той е избрал да се бие за страната си и е бил изпратен като войник на хиляди километри разстояние. Нищо от това не й е било известно, но едно е знаела със сигурност – че той й липсва повече от всичко, пише Канал 3.

Три години след заминаването му, в един хубав ден я качват на колата и я водят до една твърде непозната за нея дестинация – летището. Изведнъж се появява някакъв непознат и тя се обърква за секунди, но много бързо долавя много позната миризма, макар и забравена.

Когато мъжът оставя чантата си на земята и произнася нещо с познатия глас, кучето моментално разбира, че стопанинът й най-после си е дошъл у дома. Останалото можете да видите в това стоплящо сърцето видео, което е живото доказателство защо кучетата са най-добрият приятел на човека!

Източник: Канал 3
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари