Куче нападна майка с бебе в Димитровградско

0
Жената е нахапана по краката
Жената е нахапана по краката Видео: NOVA

Жители на село Крум казват, че нападенията от кучето са системни

Ротвайлер нападна майка с едногодишно дете. Хората от цяла улица в димитроврадското село Крум разказват, че са тормозени от кучето, и че това е пореден случай, в който то е нападнало хора. Жената е пострадала, нахапана е по краката. Пострадали са и други жители на селото.

Ротвайлерът редовно успявал да излезе извън двора, където е отглеждан, и нападал минувачи, разказват местните. В събота Валентина минала покрай кучето, а то се спуснало към нея и сина ѝ. Тя изблъскала детската количка, а животното започнало да хапе краката ѝ.

Стопанката на кучетата обясни в ефира на NOVA, че не знае как домашния ѝ любимец успява да се отвързва от синджира, с който е вързан. „Опитвам по всякакъв начин. От това повече няма какво да направя”, заяви тя и отрече твърденията на съседите си, които казват, че кучетата ѝ постоянно излизат извън огражденията на двора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Ачо
    Повсеместно цари пълно беззаконие, институциите просто са абдикирали от отговорност! Това е основната причина за подобни инциденти!
  • 7
    1
    Sтанко
    Ротвайлера не е виновен! Да се търси сметка на стопанина и да се въведат по-строги мерки за всички стопани на доказано агресивни породи. Чипове и 5 000 банкова гаранция. Като върне чипа си взема депозита. Сульо и пульо дърпа по някоя "неагресивна" мастия - без да си дава сметка какво може да причини на околните... ама кой му пука???
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари