Кубратов Марш

0
Една седмица преди мача на Кубрат Пулев с Антъни Джошуа ФАНАГОРIA е с нов клип посветен на владетеля на древна Фанагория – хан Кубрат
Една седмица преди мача на Кубрат Пулев с Антъни Джошуа ФАНАГОРIA е с нов клип посветен на владетеля на древна Фанагория – хан Кубрат

Това е първия инструментал на ФАНАГОРIA. Просто, защото тук думите са излишни!

Ще пребъдеш през вековете, ювиги!

Мачкай, Кобра!

Една седмица преди мача на Кубрат Пулев с Антъни Джошуа ФАНАГОРIA е с нов клип посветен на владетеля на древна Фанагория – хан Кубрат. Името на композицията е „Кубратов марш“ и най-естественото е появата на Кубрат Пулев в клипа като носител и пазител на това велико българско име. Именитият ни боксьор веднага прие идеята за участието му в клипа, още преди да е чул музиката. А всъщност това е и първият инструментал на групата, просто защото тук думите са излишни.

Видна роля в клипа играе и звездата на Музикалния Театър Богомил Спиров в ролята на хана. Приносът му за образа на Кубрат е изключителен, особено с ездаческите си умения.

Много ценен партньор на проекта е и конна база „Тангра“, хората от която също веднага прегърнаха идеята и съдействаха за реализирането и.

ФАНАГОРIA благодари на всички, взели участие в заснемането и особено на оператора Веселин Динов.

Както се вижда това е един изключително български проект, дори бихме казали прабългарски като се има предвид не само сантименталната, но и духовната връзка на всички участници в проекта с древната ни история.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари