Кубрат Пулев стана баща за втори път

0
Малкият юнак се казва Спартак
Малкият юнак се казва Спартак

Малкият юнак се казва Спартак

2023 година донесе неизмерима радост на Кубрат Пулев. Боксьорът стана баща на момченце! Един от най-големите спортисти на България избра запомнящо се име за своя наследник, кръсти го Спартак. Бебето се е родило на 2 февруари в болница "Шейново", а с появата му, домът и сърцето на Пулев вече са пълни.

Преди да посрещне Спартак, Кубрат Пулев изпита щастието да стане татко за първи път на дъщеричка, която кръсти Христина. За нейната поява Кобрата съобщи в ефира на bTV дни преди края на на миналата година, когато гостува в "Шоуто на Цитиридис".

Спартак Пулев ще носи името на един от най-великите гладиатори в Римската империя – на тракиеца Спартак, за когото има сведения, че дори има български корени, защото е роден в Сандански.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Силно семе
    има този Кубрат !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари