Кубрат Пулев излиза срещу Фюри?

0
Кубрат Пулев може скоро отново да се бие за някоя от Световните титли по бокс
Кубрат Пулев може скоро отново да се бие за някоя от Световните титли по бокс

В професионалния бокс се набляга повече на шоуто и продажба на продукцията, анализира пред Nbox шефът на родната федерация Краси Инински

Кубрат Пулев може скоро отново да се бие за някоя от Световните титли по бокс, прогнозира президентът на БФ Бокс Краси Инински.

Както е известно непобеденият от 11 години Владимир Кличко сдаде поясите си във версии IBF, WBA, WBO и IBO на британеца Тайсън Фюри. Веднага след срещата започнаха спекулации кои ще са евентуалните бъдещи претенденти за отличията.

„Пожелавам на Кубрат колкото се може по-скоро да стигне до мач за някоя от титлите и най-после да постигне голямата си цел. Сред първите десет в ранглистата всеки има шанс да постигне победа срещу всеки. Въпрос е на добра подготовка и правилна тактика за конкретния мач“, коментира пред Nbox Инински.

Това, че Кобрата е от по-малка държава не би трябвало да е пречка, допълни шефът на федерацията.

„Факт е, че в профи бокса повече се набляга на шоуто и продукцията за продажба. Това е положението. Но Кубрат веднъж успя да стигне до такъв мач, защо да не успее отново. Ако бие всички, кой може да го спре?“, завърши Краси Инински.

Източник: nbox.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари