Крупен зърнопроизводител загина при катастрофа с трактор

10
Пътният инцидент е станал малко след разклона за село Тополница
Пътният инцидент е станал малко след разклона за село Тополница Снимка: БГНЕС

Пътният инцидент е станал малко след разклона за село Тополница

70-годишен зърнопроизводител от Благоевград загина снощи, след като самокатастрофира на Е-79 в района на яз. Дяково край Дупница, предаде БГНЕС.

Сигналът за пътния инцидент е подаден на тел.112 в 15:30 часа, съобщиха от полицията в Кюстендил. Водачът и собственик на трактор FENDT е открит мъртъв.

Според полицията, водачът Д.Д. е загубил контрол над трактора, излязъл е вдясно от пътя. При удара в отводнителната канавка вратата на трактора се отворила и бизнесменът е паднал от машината.

Лекарски екип от ФСМП - Дупница е установил смъртта му, тялото е взето за аутопсия в Кюстендил.

Тракторът се е движел в посока Дупница и Благоевград, зърнопроизводителят отглежда около Радомир хиляди декари зърно и слънчоглед.

Назначена е автотехническа експертиза на трактора, за да се установи причината за автопроизшествието.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Alèx
    Ми то вчера едно общинс ко говедо с джей си ви беше спряло до МНО-4 на средата да си бъбре по телефона! После ходи да си купи и кафе от автома та! Направих му бележка и почна да се зъби! Аман от СЕЛЯНИ от близките се ла! В Англия има тахограф и на мотокара! Иначе ня ма заплата! Почивка за закуска и цигара и на тръ стиката!
  • 7
    2
    Осман
    Язък за трактора.
  • 19
    1
    Извод
    Алчноста не води до добро.Да си беше назначил тракторист млад човек на 2800/3000 лв. и осигуровки от фирмата,а не станал на 70 г. и стиска.В Русе има много такива.Доста трактористи са по чужбина но там им се плаща.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари