Криза в болницата в Козлодуй

0
Лекари масово напускат, управителя на болницата е подал оставка
Лекари масово напускат, управителя на болницата е подал оставка Снимка: Община Козлодуй

Лекари масово напускат, управителя на болницата е подал оставка

Кризата в болницата в Козлодуй се разраства лавинообразно, след като почти всички медици от Вътрешно отделение са подали оставки. Петима от общо шест лекари от отделението на МБАЛ „Св. Иван Рилски“ (шестия е в служебен отпуск и чете за специалност) са депозирали предизвестията си за напускане, информира един от тях, цитиран от Kozloduy-bg.info.

Това се случва само няколко дни след като д-р Биляна Стояновска обяви, че е подала заявления за напускане и като лекар в болницата, и като общински съветник, след като била обидена на среща заради напускането на завеждащия Детско отделение д-р Павлова в присъствието на кмета Маринела Николова и председателя на ОбС Николинка Тодорова.

Потърсен за коментар, управителя на болницата д-р Емил Гогошев на свой ред обяви, че вчера, 24 март, е подал оставка. "Подал съм оставка още в петък. Поисках да разговарям с тях, отказаха ми разговор. Смятам, че не аз съм важен в случая, а трябва да има отделение и след като аз съм причината да напускат тези лекари, давам оставка", заяви д-р Емил Гогошев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари