Кристина, убила децата си в Сандански, не говори за тях

0
"Според мен тя все още не осъзнава какво е станало с децата й. Не говори за тях. Самият аз също не водя разговорите ни към тази тема, защото не знам как ще реагира и до какво ще доведе това", коментира брат й
"Според мен тя все още не осъзнава какво е станало с децата й. Не говори за тях. Самият аз също не водя разговорите ни към тази тема, защото не знам как ще реагира и до какво ще доведе това", коментира брат й Видео: bTV

"Вчера говорих със сестра си по телефона в ареста. Моите впечатления с а, че тя е един сдъвкан и и изплют човек, който в продължение на много години е изтезаван брутално. Тя е изтезавана психически. Последните месеци тя почна много често да ми звъни и да се оплаква от тормоза у дома, затова я посъветвах да се прибере вкъщи, за сезираме институциите, да наемем адвокат и да се приключи с този ужас"

Това коментира в ефира на бТВ братът на Кристина - майката, задържана за убийството на двете си деца в Сандански, Илиян Дунчев, цитиран от  Petel.bg.

"За убийството на децата не сме говорили с нея. Според мен тя все още не осъзнава какво е станало с децата й. Не говори за тях. Самият аз също не водя разговорите ни към тази тема, защото не знам как ще реагира и до какво ще доведе това", коментира Дунчев.

"Психиката ѝ е разбита, лабилна. Тя спечели делото срещу бащата на децата си за домашно населие и оттогава усещам една утеха в нея, защото преди това тя много се страхуваше за това дело, тя беше изгубила всякакво доверие, че някой може да ѝ помогне и че ще бъде признато едно престъпление, извършвано с години буквално в задния двор на полицията, защото къщата им е по-близко до Районното управление, отколкото служебния полицейски паркинг", разказа братът.

"То не е било само психическо насилие, а и физическо. От последния побой тя си има медицинско за лека телесна повреда", уточни той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Иванчо пита баща си:
- Тате, какво е гола вода?
- Айрян без кисело мляко!

Харесай Дунавмост във Фейсбук