Кристиан Вигенин: Такива мащабни действия в Близкия изток не е имало

1
Ситуацията е безпрецедентна, счита зам.-председателят на парламента
Ситуацията е безпрецедентна, счита зам.-председателят на парламента Снимка: БГНЕС

Ситуацията е безпрецедентна, счита зам.-председателят на парламента

Ситуацията в Близкия изток е безпрецедентна - такива мащабни действия даже не е имало в периода на сериозна военна конфронтация. Това коментира зам.-председателят на парламента от БСП Кристиан Вигенин, цитиран от БНТ.

Той категорично осъди действията на Хамас - посочи, че не това е начинът да се постигнат целите на една организация или народ.

"Важно е да реагират играчите, които подкрепят Хамас, не знам каква ще бъде ролята на Иран във всичко това и реално има сериозен риск на включване на нови страни в конфликта. Тогава ситуацията ще стане много сложна"

В последните месеци се наблюдава нарастване на конфликти, които на пръв поглед изглеждат замразени и започват да се размразяват - като Нагорни Карабах, коментира още Вигенин.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари