Кристиан Маринов е намерен мъртъв край Ловеч

12
Тялото на младежа е открито край третокласен път
Тялото на младежа е открито край третокласен път

Тялото на младежа е открито край третокласен път

18-годишният Кристиан Маринов, който беше обявен за издирване, е намерен мъртъв, съобщиха от ОДМВР - Ловеч.

Тялото на младежа е установено около 15:30 часа вчера от полицейски служители след проведени оперативно-издирвателни мероприятия.

Трупът е открит край третокласен път 401 в землището на Ловеч, като при първоначалния оглед не са открити следи от насилие. Сигнал за изчезналия младеж е получен в районното управление в събота вечерта, като в започналите издирвателни мероприятия освен полицейски служители са се включили и граждани. По случая в РУ - Ловеч е образувано досъдебно производство.

По непотвърдена информация тялото на Крис е открито обесено на дърво, като при първоначалния оглед следи от насилие не са открити. Какво го е тласнало към подобна смърт тепърва ще стане ясно. По случая в РУ Ловеч е образувано досъдебно производство.

Младежът бе в неизвестност от 9 септември вечерта, когато излязъл от дома си, за да отиде на рожден ден на приятел. Тъй като не се прибрал през цялата нощ, майка му пусна снимка и призив за помощ в социалните мрежи.

Сигнал за изчезването му е получен в районното управление в събота вечерта. Локацията в телефона му показвала, че се намира в местността Синан тепе. Много доброволци се организираха и се включиха в оперативно-издирвателните мероприятия на полицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -7
    1
    Как какво
    Тъпа п***, безпаричие, мизерия, прекрасната утедица на мършавата държава, малко ли е за да не виждаш светлина в тунела !?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари