Kriska B разби Букурещ със сингъла "Нежен ураган"

4
Видеото към дебютния сингъл на Kriska B /Кристина Баракова/ е позитивно, модерно и креативн
Видеото към дебютния сингъл на Kriska B /Кристина Баракова/ е позитивно, модерно и креативн Видео: Красимир Бараков

             ГРАН ПРИ за своя дебютен сингъл "НЕЖЕН УРАГАН" спечели KRISKA B /Кристина Баракова/- в категория CREATIE за нова авторска песен на международния престижен конкурс “STAR MELODY”, 5 septembrie 2015 – Bucuresti!       

Видеото към дебютния сингъл на Kriska B /Кристина Баракова/ е позитивно, модерно и креативно. В проекта участват Densgroup Uragan /6 деца от 2 -а клас на ОУ "Любен Каравелов", град Русе - Гриша, Дани, Вели,Габи, Ради и Криси. Бек вокали - Анна Друмева /AnnD/, Габи Вълчева и Натали Атанасова, както и приятели на изпълнителката - деца с ярка харизма и талант.

Текстът на песента и видеото носят мотивиращо послание към младите хора - Давай само напред и нагоре! Не бъди и не искай да бъдеш копие на някой друг! Не влизай в шаблон! Бъди силен див и отговорен - Бъди себе си!

     Музиката и аранжиментът към песента са на СВЕТОСЛАВ ЛОБОШКИ- носител на многобройни престижни награди, текста е на русенската поетеса Анета Мутафова, звукозапис и обработка са на Пламен Мирчев - МИРОНА, а режисьор и оператор на лентата е XRRSN STUDIO RUSE.

Източник: Красимир Бараков
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари