Кремъл похвали Тръмп за ликвидирането на Ал Багдади

0
Ако Ал Багдади наистина е ликвидиран, Тръмп е допринесъл за борбата с тероризма, заяви прессекретарят на руския президент Владимир Путин
Ако Ал Багдади наистина е ликвидиран, Тръмп е допринесъл за борбата с тероризма, заяви прессекретарят на руския президент Владимир Путин Снимка: БГНЕС

Кремъл смята, че може да се говори за сериозен принос на президента на САЩ Доналд Тръмп в борбата с международния тероризъм, ако се потвърдят сведенията за ликвидирането от американски спецчасти на лидера на терористичната групировка "Ислямска държава" Абу Бакр ал Багдади, предаде ТАСС, цитиран от БТА.

"Ако наистина е така, нашите военни трябва да са видели в зоната американските самолети и дронове, които са провеждали операцията", каза днес пред журналисти Дмитрий Песков, прессекретарят на руския президент Владимир Путин.

По думите му, ако действително се потвърди информацията за ликвидирането на Ал Багдади, то като цяло може да се говори за сериозен принос на американския президент в борбата с международния тероризъм. Песков каза, че само по себе си (съобщението на Тръмп за ликвидирането на Ал Багдади) не може да предизвика негативна реакция от страна на руските власти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари