Кръстиха матрак на Николета

0

Николета Лозанова може да се похвали с поредно постижение в професионален план - наред с това, че има свое TВ предаване, в колекцията си от рекламни ангажименти вече има и матрак на нейно име - Niki Star. 

И това съвсем не е шега, а Лозанова дори засне професионална сесия, на която позира върху луксозния продукт от мемори пяна, в компанията на вълк. Снимките са нестандартни и поради факта, че са заснети в градска среда.

От компанията производител са се спрели, именно на Николета не само, защото безспорно е изключително успешна, а и защото тя е представителка на новото поколение активни жени, които водят динамичен начин на живот и знаят, че красотата им до голяма степен се дължи на пълноценния сън. За тях е много важна качествената почивка, а не по-малко и ергономичните характеристики. С уникалния си текстил и комбинация на слоеве от различни материали и мемори пяна, NikiStar отнема напрежението и  гарантира отлична поддръжка на гърба и тялотo.

Освен множеството й последователки, несъмнено ще има и доста почитатели от мъжки пол, които искат да спят на матрака, на който спи и самата Николета Лозанова, а той вече е в продажба. Любопитното е, че ще се продава единствено онлайн, а поръчките не осъществява тя на лично съобщение в социалните мрежи, а чрез най-големия интернет магазин за матраци в България.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари