Красивата Елена, убита в Хага, ще бъде погребана в родния Русе

17
Това съобщиха нейни приятели от България
Това съобщиха нейни приятели от България Снимка: Фейсбук

Красивата Елена Генчева, която бе открита мъртва в апартамента си в Хага на 18 ноември, ще бъде погребана в родния си град Русе в петък, 26 ноември

Това съобщиха нейни приятели от България, пише Lupa.bg

Властите в Нидерландия съобщиха, че Елена Генчева е убита и издадоха европейска заповед за ареста на нейния приятел Христо Кацаров, който е бил в Хага ден преди да бъде открит трупът на Елена.

Първоначално той е бил потърсен на адреса си в Бургас, но бързо станало ясно, че 33-годишният кандидат-депутат не се е прибирал в родния си град от края на предизборната кампания.

На 19 ноември Христо е открит мъртъв в жилище в София. Според информация на полицията той се е застрелял със законно притежаван пистолет.

До фаталната развръзка се е стигнало, след като Елена е отказала на Христо да се омъжи за него, а дни преди това се е съгласила. Връзката между двамата е кратка, само от месец.

Христо е имал няколко предишни връзки, завършили заради агресия и побой над приятелките му.

Елена е имала 12-годишна любов с българин от София, с когото се е събирала и разделяла периодично, съобщава ВиаПонтика.

В четвъртък вечерта миналата седмица, служителите откриха тялото на Елена в дома ѝ в Емастраат в Хага, шикозен квартал, популярен сред служители на околните министерства.

От близки приятели на Елена в Хага стана ясно, че тя се е страхувала да не бъде убита от Христо, тъй като явно е разбрала, че младият мъж не е нормален. Тя ги е била предупредила да подадат сигнал на полицията, ако не се обажда по телефона и не се яви на работа.

В сряда Елена не е отишла в офиса и приятелите и алармират полицията, след което се стига до трагичната развръзка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук